Άντε και... αντιπεριφερειάρχης!
Δε θα μπορούσε να ξεφύγει η, από σκηνής, δήλωση του Μπόνο των U2, για τον Μέγα Αλέξανδρο, από τον νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο νομάρχης ενθουσιάστηκε από την επισήμανση του διεθνούς φήμης τραγουδιστή ότι «ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας», ειδικά καθώς αυτή έγινε από τη σκηνή, μπροστά σε 70.000 θεατές, όχι μόνον από την Ελλάδα, αλλά και από διάφορες βαλκανικές χώρες!
«Τον Μπόνο τον γνωρίζαμε για τις τραγουδιστικές του επιδόσεις, τις πολιτικές του παρεμβάσεις και τη δράση του για τους φτωχούς του κόσμου. Με τη δήλωσή του έδειξε ότι εκτός από κορυφαίος καλλιτέχνης είναι και άριστος γνώστης της Ιστορίας. Δυστυχώς, όταν ακόμα και οι ξένοι μιλούν για τον Έλληνα Μεγαλέξανδρο, κάποιοι δικοί μας δήθεν προοδευτικοί υποκύπτουν στην προπαγάνδα και το κιτς των Σκοπιανών. Το μόνο που μένει να μας πουν είναι ότι και ο Μπόνο είναι εθνικιστής… Είναι καιρός να πούμε το μεγάλο όχι στους Σκοπιανούς πλαστογράφους. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική», σχολίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.
Δυστυχώς, η δήλωση Μπόνο ήρθε μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των αντιπεριφερειαρχών, από πλευράς του κ. Ψωμιάδη. Έτσι χάθηκε μια σπάνια ευκαιρία να του προταθεί να κατέλθει στις εκλογές του Νοεμβρίου, ως αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης για παράδειγμα, κάτι που θα έλυνε αρκετά προβλήματα και δε θα ανάγκαζε τον Γιώργο Καρατζαφέρη να φθάσει στο σημείο να αποσύρει τη στήριξή του...