Μια από τις καλύτερες φωνές της εποχής μας θα βρεθεί στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης για μια συναυλία. Ρομαντική, μυστηριώδης και φλογερή η Emma Shapplin συνδυάζει την ένταση και την συναισθηματική φόρτιση της όπερας με τον αισθησιασμό και την αμεσότητα της pop μουσικής.
Μια φωνή που αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη ότι η μουσική δεν εντάσσεται σε κατηγορίες, δεν υπακούει σε κανόνες και κομφορμισμούς. Μετά την τεράστια επιτυχία του «Spente le stelle», τις απίστευτες πωλήσεις του δίσκου «Carmine Meo» που έχει φτάσει στο ρεκόρ των 1.500.000 αντιτύπων και τα επόμενα δισκογραφικά της εγχειρήματα «Etterna» και «Macadam Flower», μας απέδειξε ότι δεν είναι μια ντίβα της όπερας ή ένα pop είδωλο, αλλά μια οραματίστρια καλλιτέχνιδα της οποίας η μουσική αναδύεται από τα βάθη της ψυχής της…
Ορμώμενη από τις 2 sold out εμφανίσεις που έδωσε τον προηγούμενο Μάρτιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και μετά από απαίτηση χιλιάδων θαυμαστών της, η Emma Shapplin θα βρεθεί και στη Θεσσαλονίκη για μια και μοναδική εμφάνιση. Σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, το θέατρο Γης θα πλημμυρίσει από υπέροχες μελωδίες, ερμηνευμένες μοναδικά από τα αιθέρια φωνητικά της Γαλλίδας τραγουδίστριας.