Αλλαγές στη διαιτησία προανήγγειλε ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Χρήστος Αηδόνης, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, με την ευκαιρία της παρουσίας του Γάλλου παράγοντα στη χώρα μας.
«Θα γίνει μια προσπάθεια για να προωθήσουμε αλλαγές στη διαιτησία. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει, πάντα, πρόθεση», δήλωσε ο κ. Αηδόνης και όπως έκανε γνωστό θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, για το θέμα.
Κατά τ' άλλα, ο υφυπουργός χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συζήτηση που είχε με τους κ.κ. Πλατινί και Πιλάβιο. Όπως έγινε γνωστό, στη συνάντηση τέθηκε και το θέμα της μεταφοράς στα εθνικά πρωταθλήματα της χρησιμοποίησης δύο επιπλέον εποπτών περιοχής, όπως συμβαίνει στους αγώνες του Europa League.
«Hταν μια εποικοδομητική συνάντηση. Με τον κ.Πλατινί συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με την UEFA. Μιλήσαμε για την προοπτική να έχουν τα πρωταθλήματα περισσότερο ελληνικό χρώμα, για τη βία και για το Financial Fair Play», δήλωσε ο κ. Αηδόνης για το περιεχόμενο της συνάντησης με τον πρόεδρο της UEFA.