Για σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 10 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο) εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ από τον γραμματέα Ε.Σ., Σωκράτη Ξυνίδη.

* Στις 10:30 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο), η παρουσίαση των υποψηφίων κατά την 9η σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

* Στις 11 παρά τέταρτο στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο), εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Τσούρα.

* Στις 11 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο), τοποθετήσεις μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

* Στις 11 π.μ. στο καφενείο επί της συμβολής των οδών Φιλαρέτου και Αριστείδου στην Καλλιθέα, ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Θανάση Παφίλη.

* Στις 3 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο), δευτερολογία-σύνοψη των αποτελεσμάτων από τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη.

* Στις 3:30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο)η έγκριση του πολιτικού πλαισίου και των υποψηφιοτήτων κατά την 9 η σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.