Με την αυριανή συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων ξεκινά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνεται με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την Κυριακή το μεσημέρι.
Την Παρασκευή συνεδριάζει για πρώτη φορά το νέο Υπουργικό Συμβούλιο, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στον ΟΛΘ, νωρίς το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου συνεχίζεται το Σάββατο με τη συμμετοχή του στην τελετή εγκαινίων στο κτίριο διοίκησης της ΔΕΘ, νωρίς το πρωί και τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει αμέσως μετά με τις διοικήσεις και τους εκπροσώπους των εργαζομένων των εταιρειών ΔΕΘ ΑΕ και HELEXPO.

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργούς θα επισκεφθεί τους εκθεσιακούς χώρους της ΔΕΘ και το βράδυ θα απευθύνει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Η παρουσία του κ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ, ολοκληρώνεται με τη συνέντευξη Τύπου, την Κυριακή στη 1.00 μ.μ.