Με τον πρόεδρο κ. Μανόλη Λαμτζίδη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της κατασκευής νέου δικαστικού μεγάρου καθώς και στο θέμα της ασφάλειας του ήδη υπάρχοντος.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ευχαρίστησε τον Κώστα Γκιουλέκα για την επίσκεψή του και τόνισε ότι είναι ο πρώτος από τους υποψηφίους που ξεκινά διάλογο με τον κλάδο. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε ενήμερος για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους δικηγόρους και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους από όποια θέση κι αν βρεθεί μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Νωρίτερα ο Κ. Γκιουλέκας περιηγήθηκε στους, οικείους για αυτόν, χώρους του δικαστικού μεγάρου (καθώς εκτός από δημοσιογράφος είναι και δικηγόρος) και συνομίλησε με δικαστικούς λειτουργούς, δικηγόρους και διοικητικό προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δεκάδες πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο, έσπευσαν να χαιρετίσουν τον υποψήφιο και να του εκφράσουν τη στήριξη τους.