Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, οι δυο από τους τρεις δράστες ληστείας με τραυματισμό, η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010, στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Θύματα δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 34 και 15 ετών, μητέρα και κόρη, που βρέθηκαν στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πρόσωπο, για 800 ευρώ...
Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενες γυναίκες κατήγγειλαν οτι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο Δενδροπόταμο, τρία άτομα, δύο άντρες και μία γυναίκα που επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, αποβιβάστηκαν από το όχημα και, αφού τις απείλησαν με μαχαίρι, τους πήραν μία τσάντα, η οποία περιείχε 800 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, δήλωσαν ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος, οι δράστες τις τραυμάτισαν σε πρόσωπο και σώμα. Οι παθούσες μετέβησαν σε ιδιωτική κλινική, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.
Έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, το απόγευμα της Παρασκευής 24-9-2010, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης οι δύο από τους τρείς φερόμενους δράστες, για να συλληφθούν, λίγο αργότερα, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του 4ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 38χρονο ημεδαπό άντρα και 39χρονη ημεδαπή γυναίκα, ενώ ο τρίτος συνεργός τους, του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας είναι γνωστά, αναζητείται.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίζονται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.