Σε «νικηφόρο αποτέλεσμα» προσδοκά ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο οποίος παρέλαβε το δήμο όταν παραιτήθηκε ο εκλεγμένος (με το ΠΑΣΟΚ) Χριστόδουλος Οικονομίδης. Ο κ. Μπακογλίδης ανακοίνωσε, σήμερα, σε συνέντευξη Τϋπου, την απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο Καλαμαριάς στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές κι όταν ρωτήθηκε πού στηρίζει την προσδοξία για τη νίκη, είπε ότι η δωδεκάχρονη παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο, η επτάμηνη παρουσία του στη θέση του δημάρχου και το ενδιαφέρον του για την Καλαμαριά, τον οδηγούν να δώσει τη «μάχη» των εκλογών, με το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλαμαριά».
ΌΤαν του επεσήμαναν πως το ΠΑΣΟΚ διαμήνυσε ότι θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων στις 5 Σεπτεμβρίου και το όνομά του δεν υπήρχε, είπε ότι δεν αισθάνεται να παραβιάζει «κανένα κομματικό κανόνα», καθώς το κόμμα είχε μιλήσει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά «η Καλαμαριά και άλλοι πολλοί δήμοι δεν ανακοινώθηκαν ακόμη» και «ο χρόνος κυλάει αντίστροφα».
«Πλησιάζουμε στις εκλογές και πρέπει να οργανωθούμε και να δουλέψουμε με ελπίδα και πίστη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πιστεύω και θέλω τη στήριξη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και είμαι βέβαιος ότι η νίκη είναι δική μας», πρόσθεσε ο κ. Μπακογλίδης.