Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο αδελφός του νομάρχη, Διονύσης, για τον οποίο είχε αντιδράσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, όταν ο κ. Ψωμιάδης σκόπευε να τον κατεβάσει αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης (θέση που δε χρειάζεται την ψήφο του λαού).
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε ότι κάποιοι δεν αφήνουν τον αντίπαλό του Μάρκο Μπόλαρη να κάνουν έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα και κατήγγειλε ότι διακινούνται «βρώμικες επιστολές» εναντίον του και ορισμένοι επιστρατεύουν δικαστικές αποφάσεις, που δεν έχουν τελεσιδικήσει για να τον πλήξουν, όπως και στο παρελθόν.
Στο ψηφοδέλτιο Ψωμιάδη περιλαμβάνονται πρώην υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ και με την ευκαιρία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης σχολίασε τη δήλωση που είχε κάνει Γιώργος Καρατζαφέρης για το λόγο για τον οποίο απέσυρε τη στήριξη του στην υποψηφιότητα Ψωμιάδη. «Φίλος ο Π. Ψωμιάδης, φιλτάτη η αξιοπρέπεια», είχε πει ο κ. Καρατζαφέρης. «Φιλτάτη η αξιοπρέπεια, φιλτάτη και η ενότητα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης», παρατήρησε ο κ. Ψωμιάδης.
Ο Π. Ψωμιάδης ευχαρίστησε όσους από τους νυν νομαρχιακούς συμβούλους δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι και είπε ότι κράτησε τους περισσότερους, διότι «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».