Για σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας η σημερινή.

* Σήμερα η ημέρα διακανονισμού (settlement) Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 (Τ+3) της δημοπρασίας των εντόκων γραμματίων 13 εβδομάδων του ελληνικού δημοσίου.

* Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.

* Στις 11 π.μ. η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης προκειμένου να αποφασίσουν τη συνέχιση ή τη λήξη των κινητοποιήσεών τους.

* Στις 12:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace» στο Καβούρι ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών, σε φόρουμ που διοργανώνει ο ΣΕΒ και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν υπουργοί από πολλές αραβικές χώρες, καθώς και επιχειρηματίες. Στην ομιλία του ο κ. Κουβέλης αναμένεται να αναφερθεί στη συνεργασία Ελλάδας με τις Αραβικές Χώρες και ειδικότερα στις επενδυτικές προοπτικές στους τομείς της ενέργειας, των ΑΠΕ, του τουρισμού, της πράσινης ανάπτυξης και των νέων τεχνολογιών.

* Στη 1 μ.μ. στο υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σύσκεψη με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ). Βασικά θέματα, που θα συζητηθούν στη σύσκεψη θα είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών, η εξόφληση των οφειλών του ΟΠΑΔ προς τα φαρμακεία, καθώς επίσης η συμμετοχή των φαρμακείων στη προσπάθεια για τη μείωση της φαρμακευτικής κατανάλωσης.

* Στη 1:30 μ.μ. συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπριμπίλη, με τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στηΝ Ελλάδα, Rahman Mustafayev., και

* Στις 4 μ.μ. συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλης, με τον υπουργό Ηλεκτρισμού της Συρίας, Ahmad Kusai Kayali.

* Στις 4:30 μ.μ. στο πλαίσιο του Ελληνοαραβικού Φόρουμ που διοργανώνει ο ΣΕΒ και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης, θα συναντηθεί με τον υπουργό Υποδομών της Λιβύης, Ma'tuq Muhammad Ma'tuq, σε συνέχεια της επίσκεψής του στην Τρίπολη τον περασμένο Ιούλιο.

* Στις 6 μ.μ. συνέδριο για τις Ίσες Ευκαιρίες και το Σεβασμό της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 18:00 – 21:00 CEDEFOP, Ευρώπης 123, Πυλαία Θεσσαλονίκης

* Στις 6:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στην τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας της Γουμένισσα Κιλικία.

* Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Δήμο Παιονίας και ομιλία στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης (Πολύκαστρο).

* Στις 9 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη στην εμποροβιοτεχνική έκθεση Πιερίας που θα πραγματοποιηθεί στον οικισμό Ανδρομάχης στην Κατερίνη.