Με… βήμα ταχύ, οδεύει, προς τις εκλογές, η Νέα Δημοκρατία. Η χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης, υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, επιβεβαίωσε πως ο χρόνος που απομένει είναι λίγος και οι ρυθμοί πρέπει να ενταθούν.
Όπως υπογράμμισαν τα στελέχη της Ν.Δ. που συμμετείχαν στη συνεδρίαση, «οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι εκφραστές του μνημονίου, από το οποίο υποφέρει όλος ο ελληνικός λαός. Ακόμη και οι φερόμενοι ως ανεξάρτητοι»…
Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι «γονατίζει οικονομικά και βαρυγκομά η κοινωνία από τις συνέπειες του μνημονίου». Τα στελέχη της Ν.Δ. από τη Θεσσαλονίκη πρόσθεσαν ότι «αυτό είναι το μοναδικό αντικείμενο συζητήσεων του λαού».
Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σκοπεύει να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Προέτρεψε, δε, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να εντείνουν τις επαφές με την κοινωνία και να υπογραμμίζουν ότι οι επιλογές υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ σημαίνουν επιλογές των πολιτικών του μνημονίου.