Για σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

* Αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου η ΙΕ' Σύνοδος του εκπαιδευτικού προγράμματος «Βουλή των Εφήβων».

* Ανοίγουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη τα δύο νέα πολυκαταστήματα των αλυσίδων «Notosgalleries» και «Public», στη διατηρητέα Στοά Χιρς.

* Αρχίζει σήμερα στην Εδεσσα ο τριήμερος διαγωνισμός γκράφιτι στους κάδους απορριμμάτων της πόλης, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Εδεσσας.

* Κορυφώνονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις του οκταημέρου οδικής ασφάλειας (1-8 Σεπτεμβρίου 2010) στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, με επίδειξη απεγκλωβισμού ατόμων από τροχαίο από τη Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (στις 19.00), δοκιμή των καλύτερων εξομοιωτών οδήγησης του κόσμου (στις 20.00) και συναυλία με τον Ηλία Ζάικο και τους Blues Wire Band (στις 20.00, στο θέατρο του Mediterranean Cosmos).

* Ματαιώνονται οι προγραμματισμένες από σήμερα τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τη Γιορτή του Μανιταριού «Ταξιάρχης» στον Δήμο Πολυγύρου, λόγω του αιφνιδίου θανάτου ενός νέου ανθρώπου σε τροχαίο.

* Στις 9:30 π.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ. Αλεξάνδρου 49) ηερίδα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου-Τμήμα Μακεδονίας με τίτλο: «Διαχείριση ομβρίων υδάτων και αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερ\ης περιοχής».

* Στις 11 π.μ. στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) συνέντευξη Τύπου του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Καρατζαφέρη.

* Στις 11 π.μ. συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ [DEHr.AT] Σχετικά άρθρα (Στουρνάρα 73-75).

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, παρουσία των υφυπουργών Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Μπόλαρη και Σ. Αρναουτάκη, του γενικού γραμματέα, Γ. Δρυμούση και του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας, Α. Φούρλα. εν όψει της ΔΕΘ

* Στη 1:30 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί την ευρωβουλευτή, Μαριέττα Γιαννάκου.

* Στις 4 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο) η 9η σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου και η Πανελλήνια Σύσκεψη Στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.

* Στις 5:30 μ.μ. ανοίγουν οι πόρτες του ΟΑΚΑ για τη συναυλίά των U2. Πρώτος στις 7:15 μ.μ. θα εμφανιστεί ο Ισραηλινός ρόκερ Αβίβ Γκεφέν. Δεύτεροι στις 8:15 μ.μ. οι Βορειοϊρλανδοί ρόκερ Σνόου Πατρόρ. Οι U2 αναμένεται να βγούν στη σκηνή στις 9:45 μ.μ.

* Στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο) κατά την 9η σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου και την Πανελλήνια Σύσκεψη Στελεχών του ΠΑΣΟΚ η πρόταση για εκλογή προεδρείου.

* Στις 6:05 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο) εισαγωγική παρέμβαση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη.

* Στις 6:20 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο) ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.

* Στις 7 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο) τα οργανωτικά από το προεδρείο κατά την 9η σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.