Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας Γιάννης Βεργίνης απάντησε θετικά στην πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη και, σήμερα το μεσημέρι, στην ανακοίνωση των ονομάτων από τον νομάρχη, θα ακουστεί και το δικό του όνομα. Ο κ.Βεργίνης είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και Β΄αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος της μεταλλουργίας Minos κι έχει λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα της αποβιομηχάνισης της περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας –και ειδικά του νομού Θεσσαλονίκης.
Οι έχοντες σχέση με την οικονομική ζωή της Θεσσαλονίκης επιμένουν ότι αυτή ήταν «επιτέλους, μια πολύ καλή κίνηση» από την πλευρά του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μάλιστα σχολίαζαν πως «μετά από αλλεπάλληλα λάθη βρήκε, επιτέλους, έναν αξιόλογο άνθρωπο της οικονομικής ζωής, που μπορεί να τον βοηθήσει στο δύσκολο έργο του περιφερειάρχη, αργότερα, αλλά –κυρίως- στη μάχη που πρέπει να δώσει με τον Μ. Μπόλαρη, ως υποψήφιος».
Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Π. Ψωμιάδη θα είναι και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οικοδομικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, Γ. Παγώνης. Χαρακτηρίζεται, επίσης, καλή λύση, καθώς γνωρίζει ιδιαίτερα καλά την αγορά, αλλά και το πού πονάει η «ατμομηχανή της ανάπτυξης» που είναι, τι άλλο, η οικοδομή…