Συγκλονιστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της ίδιας του της μητέρας έδωσε ο 32χρονος ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του. Όπως είπε στους άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τον εντόπισαν, το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της πόλης, πριν μαχαιρώσει θανάσιμα την άτυχη 66χρονη, προσπάθησε να την στραγγαλίσει με ένα ιμάντα χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Έτσι στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι κουζίνας με το οποίο έδωσε τέλος στη ζωή της μητέρας του. Τόσο το όπλο του εγκλήματος όσο και ο ιμάντας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς μετά από υπόδειξη του δράστη.
Ο 32χρονος άντρας συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης του 6ου Ανακριτικού Τμήματος Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε αρμοδίως.
Να σημειωθεί ότι η δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης, ενώ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την κόρη της ,μέσα στο διαμέρισμα που έμενε στην Καλαμαριά, το απόγευμα της επόμενης μέρας.