Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον κόμβο Κ13 (διασταύρωση Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, με οδό Εθνικής Αντιστάσεως, Νοσοκομείο «Αγιος Παύλος») θα πραγματοποιήσουν για έξι ώρες τα ξημερώματα αύριο, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2010, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Εργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου 2010 προς Τρίτη μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου 2010. Για να εκτελεστούν γρήγορα και ορθά οι εργασίες ο Κ13 θα αποκλειστεί από την κυκλοφορία των οχημάτων και οι οδηγοί θα ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές. Οι ώρες διακοπής επιλέχτηκαν κατόπιν συνεννόησης με τον ΟΑΣΘ, τα λεωφορεία του οποίου δεν εκτελούν δρομολόγια τις συγκεκριμένες νυχτερινές ώρες.
Στη διάρκεια των έξι ωρών τα σημεία αποκλεισμού του Κ13 είναι:
Από την Ανατολική Περιφερειακή προς την είσοδο του Νοσοκομείου «Αγιος Παύλος». Η κυκλοφορία για όσους κινούνται με κατεύθυνση ανατολικά προς Φοίνικα, αεροδρόμιο «Μακεδονία» κτλ. θα διοχετεύεται δια μέσου της οδού Ποσειδώνος (εμπορικό κέντρο «Μακεδονία»), Κνωσού κτλ. Για όσους κινούνται με κατεύθυνση δυτικά θα διοχετεύεται δια μέσου της οδού Ποσειδώνος (Makro) και Εθνικής Αντιστάσεως.
Από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (στο ρεύμα προς Φοίνικα, αεροδρόμιο κτλ.) πριν από τον Κ13 και την οδό Μακεδονίας. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στον παράλληλο δρόμο πριν από την οδό Μακεδονίας και θα διεξάγεται επί της οδού Δημοκρίτου.
Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετά την οδό Μαρίνου Αντύπα προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται είτε από την οδό Μαρίνου Αντύπα, είτε από την οδό Ικάρων, Δημοκρίτου, Αίαντος και Εθνικής Αντιστάσεως.