Τυφλoί ή άχρηστοι; Ένα από τα δύο συμβαίνει με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, από τα Δωδεκάνησα και τους βοηθούς του Καρατζίκα και Τουμπακάρη. Κατάφεραν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα στην Ξάνθη, στο παιχνίδι της τοπικής Skoda με τον ΠΑΟΚ, αφού έδωσαν αυστηρό πέναλτι και πρώτη κίτρινη κάρτα στον Κοντρέρας με το οποίο οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 (κι έπειτα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη), δεν έδωσαν παρόμοιο πέναλτι στον Ελ Ζαρ*στην πρώτη φάση κι όχι σ αυτήν του 92 που σωστά ο Γαλλοαλγερινός δέχτηκε κίτρινη), έκοψαν δύο φορές με ανύπαρκτο οφσάιτ τους Σαλπιγγίδη και Ελ Ζαρ που έβγαιναν φάτσα με τον Σπούρνινγκ και μία τον Σουάνη, κράτησε στο παιχνίδι τον Βασιλακάκη που γκρέμισε τον Βιερίνια, στον οποίο δεν έδωσε κίτρινη όταν έκανε χέρι. Για ένα παιχνίδι τα λάθη του είναι πολλά. Λέτε να τον δούμε να στέλνει κι αυτός επιστολή συγνώμης;

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Γκλέισον (61' Αντεφέμι), Μπόατενγκ, Τζάγκι, Πόι, Βασιλακάκης (71' Σουάνης), Κατόνγκο, Μαρσελίνιο (68' Στιούαρτ), Βάλλας, Στρμπα.

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαΐντι, Γκαρσία (66' Κριστιάνο), Βιτόλο, Σαλπιγγίδης(75 Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Φιλομένο (52' Ελ Ζαρ).