Ο Ντ. Φορλάν στην κλήρωση
Η ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, για την πρόκριση των δύο ομάδων της πόλης, ΠΑΟΚ και Άρη, στους ομίλους του Europa League, έκρυβε και... είδηση: Οι νομαρχιακές Α και Β του κυβερνώντος κόμματος υπόσχονται, λέει, να ανοίξουν "εκ νέου τη συζήτηση, χωρίς λαϊκισμούς και θα προτείνουν την καλύτερη λύση για τα σωματεία και για τον αθλητισμό, αλλά και για την ανάπλαση των αστικών περιοχών"!
Δέκα χρόνια Σημίτης, δέκα χρόνια Ανδρέας, εννιά μήνες Γιώργος και... η συζήτηση θα ξανανοίξει! Ήμουνα νιος και γέρασα, περιμένοντας να δω αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Ελέω Ολυμπιακών Αγώνων είδα να ανακατασκευάζεται, έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, το γερασμένο Καυτανζόγλειο, να κτίζεται μια θύρα επισήμων στην Τούμπα και να ανοίγει μια πισίνα στο Χαριλάου.
Τελευταίο μεγάλο έργο, το κλειστό του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, που ήρθε αφού το μπάσκετ του Δικεφάλου κατέκτησε δυο κύπελλα Ευρώπης (Κυπελλούχων στη Λιμόζ και Κόρατς). Και πάλι καλά. Ο Άρης των φάιναλ φορ αγωνίζεται στο αρχαίο Παλέ κι ο Ηρακλής στο Ιβανόφειο, που μοιάζει με λεωφορείο.