Νέο κάλεσμα σε όλους τους Θεσσαλονίκης έστειλε, από το Βέρμιο, ανήμερα της Παναγίας, ο Κωνταντίνος Π. Γκιουλέκας, για την προσπάθεια να κάνουν κάτι καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη.
Μήνυμα που... παίρνει διπλή ανάγνωση έστειλε, από το Βέρμιο, όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για τη γιορτή της Θεομήτορος, στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.
«Δεν βλέπω πουθενά αντιπάλους. Με όποιον υποψήφιο κι αν ορίσει το ΠΑΣΟΚ θα χαρώ πολύ να κάνουμε έναν ωραίο αγώνα για τη Θεσσαλονίκη. Να στείλουμε ένα σημαντικό μήνυμα ότι εμείς στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε να αγωνιζόμαστε ευγενικά. Να βάλουμε κανόνες ευπρέπειας και αισθητικής και από όποια θέση κι αν βρεθεί ο καθένας μετά τις εκλογές να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη Θεσσαλονίκη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος, όταν ρωτήθηκε αν περιμένει δυνατό αντίπαλο από το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για το Δήμο Θεσσαλονίκης ο Κ. Γκιουλέκας τόνισε: «Ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια στη Θεσσαλονίκη. Για αυτή την πόλη αξίζει κανείς να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους τους Θεσσαλονικείς, όπου κι αν ανήκουν, να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη μας, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας».
Σχετικά με την σημερινή μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, δήλωσε: «Χρόνια πολλά στους Χριστιανούς όλου του κόσμου. Η καρδιά μας βρίσκεται στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο. Εκεί όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης, μετά από 87 χρόνια, ψάλλει και πάλι στην Παναγία».