Για σήμερα, Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 12 μ.μ., η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» παραχωρεί Συνέντευξη Τύπου για τις Δημοτικές εκλογές 2010. Η συνέντευξη θα δοθεί στα γραφεία της «Πρωτοβουλίας», στην οδό Βασ. Ηρακλείου 30.

* Στις 2 μ.μ., με 75 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο (Β. Γεωργίου 1Α, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, 1ος όροφος). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι και αυτό της συμμετοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 75η ΔΕΘ.

* Στις 6 μ.μ. υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο τις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα, φυσικά(Ρηγίλλης).

* Στις 7:30 μμ, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα συνδικαλιστικά στελέχη σε ανοιχτή – πλατιά σύσκεψη με θέμα την οργάνωση της αγωνιστικής εργατικής λαϊκής «υποδοχής» της κυβέρνησης της αντιλαϊκής πολιτικής των μονοπωλίων και της Τρόικας. Η σύσκεψη θα γίνει στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.