Λυκουρέντζος: Η Ν.Δ. έχει τη δύναμη να στηρίζει τις επιλογές της
Ψωμιάδης: Το χρίσμα το πήρα από την κοινωνία
Συνάντηση με τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Αθανάσιο Σκορδά, τον γραμματέα Οργανωτικού Μανώλη Αγγελάκα και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλο είχε, σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Παν. Ψωμιάδης.
«Στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη για το νέο θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη, με γνώμονα και κριτήριο την αξιοσύνη του, τη μεγάλη του προσφορά στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία γενικότερα», δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος. «Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει τη δύναμη και ικανότητα να αποφασίζει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να υπερασπίζει τις αποφάσεις της», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον κ. Λυκουρέντζο για τη στήριξη της Ρηγίλλης στην υποψηφιότητά του. Πρόσθεσε πως ευχαρίστησε τον κ. Λυκουρέντζο «για τη στήριξη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, γιατί, όπως ξέρετε, το χρίσμα το πήρα από την κοινωνία».