Για σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
* Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση των ελεγκτών της τρόϊκας - Ευρωπακή Ενωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

* Περιοδεία στους νομούς Ημαθίας και Πιερίας θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο Τρίτη 3 Αυγούστου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής. Σήμερα θα συναντηθεί με ροδακινοπαραγωγούς βιομηχανικού ροδάκινου Ημαθίας. Στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Περίπτερο ΕΛΗΑ Βέροιας και τέλος θα συναντηθεί με την επιτροπή αγώνα ροδακινοπαραγωγών.

* Κανονικά λειτουργούν από σήμερα στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1α) όλα τα τμήματα του Ληξιαρχείου.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή, στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μυτιλήνης.

* Στις 11 π.μ. στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών.

* Στις 12 το μεσημέρι η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης και η αυτοδιοικητική κίνηση «Οικολογία - Αλληλεγγύη» οργανώνουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία τους, Φιλίππου 51, 1ος όρ. με θέμα τη δικαστική νίκη στο ζήτημα του δάσους Σταυρονικήτα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Θα μιλήσουν: - ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος - ο νομικός κ. Ιωάννης Παπαγιάννης, πρόεδρος των Νομικών Περιβάλλοντος - ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Φώκαιας κ. Θεολόγος Καραδήμος

* Στις 12 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Λέσβου στην προκυμαία της Μυτιλήνης, συνάντηση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή, με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Σοφία Θεολογήτου, βουλευτές, τον νομάρχη, τον δήμαρχο και τοπικούς φορείς.

* Στη 1 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λέσβου, συνέντευξη Τύπου της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή.