Για σήμερα Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 9 π.μ. τετράωρη στάση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τριών μηνών.

* Στις 9 π.μ., συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Κ.Μ. στο χώρο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της 9ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (Ροτόντα)

* Στις 10 π.μ. στο ΕΚΕΠΥ στο Μαρούσι συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τα στελέχη του μηχανισμού ελέγχου για την απαγόρευση του καπνίσματος.

* Στις 11 π.μ., συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, παρουσία της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρίας Λιονή, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας (ισόγειο Τ. Οικονομίδη & Κ. Ρωσσίδη 11, Θεσσαλονίκη). Αντικείμενο της συνέντευξης είναι η αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλονίκης και η διοργάνωση ημερίδας με ανάλογο θέμα στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Σεπτεμβρίου 2010.

* Στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Μαρούσι, συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας με θέμα την ολική απαγόρευση του καπνίσματος από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2010.

* Στις 9.15 μ.μ., θεατρική παράσταση με το έργο «Μουγκαφόν-οι» του Δαμιανού Κωνσταντινίδη, στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.