Δούλεψαν οι δημοσκόποι και για
τον υποψήφιο περιφερειάρχη...
Έτοιμος να ανακοινώσει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του δηλώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μάλιστα, ο νυν νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, έκανε γνωστό ότι κατέφυγε στην βοήθεια των… δημοσκοπήσεων, προκειμένου να επιλέξει τους κατάλληλους ανθρώπους.
«Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα στην κοινωνία. Έχουν γίνει κάποιες δημοσκοπήσεις και το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε τους αντιπεριφερειάρχες όλων των νομών», υπογράμμισε.
Επίσης, όταν ρωτήθηκε για τον υποψήφιο που θα επιλέξει το ΠΑΣΟΚ για την ίδια περιφέρεια, ο Ψωμιάδης τόνισε πως «ότι εκλεκτότερο έχει το ΠΑΣΟΚ εγώ θα το ήθελα δίπλα μου για να κάνουμε ένα πολιτισμένο αγώνα. «Ό,τι αποφασίσει ο Πρωθυπουργός της χώρας ο κ. Παπανδρέου».
Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες των τελευταίων ημερών, ότι θα απέχει από τα εγκαίνια της ΔΕΘ. «Ο θεσμός της ΔΕΘ είναι υπεράνω προσώπων και θέσεων. Εγώ εκπροσωπώ το λαό του νομού. Αλίμονο αν δεν πάω. Εξάλλου, ανταποκρίνομαι σε όλες τις προσκλήσεις όπου είναι παρών και ο Πρωθυπουργός της χώρας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.