Aιχμηρή απάντηση έδωσαν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη κύκλοι της Ρηγίλλης με αφορμή την πρόταση που διατυπώνει σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής να στηριχθεί από κοινού υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δ Αβραμόπουλος και να αποσυρθεί ουσιαστικά η υποψηφιότητα Κικίλια που έχει ανακοινώσει η Ν.Δ.
«Κάνω μια ύστατη έκκληση για να μην δώσουμε και τον μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ. Να προτείνει τον κ. Αβραμόπουλο και θα μπορούσαμε και εμείς να τον στηρίξουμε με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Η Ν.Δ. έχει υποψήφιο νίκης, ανανέωσης και ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι -μεταξύ των άλλων- αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν» απάντησε η Ρηγίλλης μόλις τα μέσα ενημέρωσης προδημοσίευσαν το τμήμα της συνέντευξης του κ. Καρατζαφέρη υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα την διαφορετική προσέγγιση ΝΔ- ΛΑΟΣ στο μνημόνιο.