Για σήμερα με το ζόρι βρήκαμε τις εξής προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα:

* Διεθνής Ημέρα Νεολαίας η σημερινή.

* Στη Ζάκυνθο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος το πρωΐ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ του νησιού και θα συναντηθεί με τους εργαζομένους στον Δήμο Ζακυνθίων.

* Από τις 6 π.μ. έως αύριο στις 6 το πρωΐ, 24ωρη απεργία στην εφημερίδα «Απογευματινή» έχει κηρύξει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με αιτήματα την άμεση εξόφληση, των δεδουλευμένων των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου 2010 των δημοσιογράφων που εργάζονται στη εφημερίδα και τη διασφάλιση στο μέλλον της ομαλής καταβολής των μισθών, των δώρων και των επιδομάτων.

* Στις 10 το πρωΐ ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα δεχθεί στο γραφείο του την ομογενή δήμαρχο του Moreland της Μελβούρνης (Αυστραλία), Στέλλα Καρυοφυλλίδου.

* Στις 11 το πρωί, ο δήμαρχης Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, θα δεχθεί στο γραφείο του την ομογενή δήμαρχο του Moreland της Μελβούρνης (Αυστραλία), Στέλλα Καρυοφυλλίδου.

* Στις 9 μ.μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζακύνθου ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.