"Μπροστά Μαζί" λέγεται η παράταξη με την οποία διεκδικεί τον ενιαίο δήμο Θερμαϊκού ο εικονιζόμενος νυν δήμαρχος Επανομής Απ. Οικονομίδης
Υποψήφιος στον ενιαίο δήμο Θερμαϊκού κατεβαίνει, το Νοέμβριο, ο νυν δήμαρχος Επανωμής, Απόστολος Οικονομίδης. Όπως υποστηρίζει, θα είναι επικεφαλής μιας κίνησης "με ισχυρό δυναμικό, που δημιουργείται από την συμμετοχή πολλών προσωπικοτήτων από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων, των επιστημόνων, του συνδικαλισμού και εκπροσώπων όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών τάξεων της ευρύτερης περιοχής". Και το όνομα της κίνησης; "Μπροστά Μαζί"!
Σε διαδοχικές συσκέψεις στελεχών της δημοτικής του παράταξης και των νέων συνεργατών και υποστηρικτών του, που πραγματοποιήθηκαν στον Θερμαϊκό, την Μηχανιώνα και την Επανομή, εξασφάλισε την στήριξη αλλά και τη συμμετοχή νυν παραγόντων της αυτοδιοίκησης από τους τρεις μέχρι τώρα Καποδιστριακούς Δήμους και από τα οκτώ Δημοτικά Διαμερίσματα.
«Αυτή η εντολή αποτελεί και μεγίστη ευθύνη για την αντιμετώπιση των κορυφαίων θεμάτων του τόπου μας. Κύρια προτεραιότητα είναι η προσπάθεια για την αρμονική συνένωση των τοπικών κοινωνιών, ώστε όλοι μαζί να δουλέψουμε για μια καλύτερη προοπτική στην περιοχή, η οποία διαθέτει τεράστια πλεονεκτήματα ανάπτυξης σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο κ. Οικονομίδης.