Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται αναπληρώτρια Εκπρόσωπος του κόμματος η κα Βασιλική Τζότζολα. Πριν βιαστείτε να ρωτήσετε "κεσκεσέ Βασιλική", όπως θα ρωτούσε κι ο Αλέφαντος, να σας ενημερώσουμε:
Ανιψιά του παλαιού δημάρχου της Ορεστιάδας Γρηγόρη Τζότζολα και πολιτικού φίλου του Άκη Γεροντόπουλου. Είναι 33 ετών, δικηγόρος και έχει περάσει από τα γραφεία του Αλ. Λυκουρέζου και του Κ. Χατζηδάκη.
Να και το επίσημο βιογραφικό της:
Η Βασιλική Γ. Τζότζολα είναι δικηγόρος Αθηνών. Γεννήθηκε στην Ορεστιάδα του Ν. Έβρου στις 16 Οκτωβρίου 1977. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (2000), συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Νομική Σχολή του University Of Durham, στο Ην. Βασίλειο (2005). Έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο (LL.M.) με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο. Είναι κάτοχος διπλώματος της Ακαδημίας Ευρωπαϊκού Δικαίου (European University Institute, Counsel of Europe, Florence).
Από το 2000 έως το 2007 εργάστηκε ως δικηγόρος. Παράλληλα με τη δικηγορία, ως Νομική Σύμβουλος εργάστηκε στον Γεν. Γραμματέα Εμπορίου (2006-07) και συμμετείχε στην αποκρατικοποίηση του Ομίλου της Ολυμπιακής (2007-09). Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ειδική συνεργάτης του Υπουργού Ανάπτυξης.
Ως εκπρόσωπος της ΕΚΟ Δικηγόρων της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχε στο 8ο Συνέδριο του Κόμματος και εξελέγη Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.
Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς και των Ενώσεων Ελλήνων Ποινικολόγων και Ευρωπαίων Ποινικολόγων.
Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Τζώνη, Δρ. Χρηματοοικονομικών. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.