Έγινε χθες το βράδυ, η πρώτη συνάντηση της επιτροπής υποστήριξης του ψηφοδελτίου «Ένας Δήμος – Ένα Μέλλον» με επικεφαλής τον Απόστολο Καφαρίδη, στο δήμο Κορδελιού- Ευόσμου. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι γραμματείς της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κ.Μ. και των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης , κ. Γεράκης, Παπαστεργίου και Κουκουλεκίδης, καθώς και οι γραμματείς των δύο Τοπικών Οργανώσεων Ευόσμου και Κορδελιού, κ.Βράνης και Παπαζογλου.
Ήταν, επίσης, παρόντες όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη που ανήκουν πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και δραστηριοποιούνται στον καινούριο δήμο.
Στη συνάντηση αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπών για την ανάδειξη των υποψηφίων συμβούλων, την ολοκλήρωση του προγράμματος της παράταξης και την οργανωτική προετοιμασία του προεκλογικού αγώνα.
Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του "κινήματος" στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν τη στήριξη του κ. Καφαρίδη επειδή έχουν "ως βασικό στόχο την ορθή εφαρμογή του Καλλικράτη, κάτι για το οποίο οι τωρινοί δήμαρχοι κ.Χατζηβρέττας και Λαφαζανίδης αντιδρούν και δεν μπορούν να την εγγυηθούν έτσι και αλλιώς, καθώς και την αλλαγή στη ζωή των κατοίκων της περιοχής, κάτι για το οποίο οι τωρινοί δήμαρχοι βαρύνονται με τεράστιες ευθύνες για την υποβάθμισή της, το ΠΑΣΟΚ με όλα τα μέλη και τα στελέχη του".
Επισήμως αυτοί ήταν οι λόγοι που το ΠΑΣΟΚ "στηρίζει πολιτικά την παράταξη «Ένας Δήμος – Ένα Μέλλον» με επικεφαλής τον Απόστολο Καφαρίδη και θα δώσει αποφασιστικά τη μάχη για τη νίκη στις εκλογές που έρχονται", όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.