Λέγεται Νίκι Λι, είναι από το Έσσεξ της Βρετανίας και καυχιέται ότι έχει κάνει σεξ με 5.000 άνδρες. Είναι 25 χρονών πλέον κι άρχισε τη... σταδιοδρομία της στα 16. Κι από τότε, όπως υποστηρίζει, έχει κάνει σεξ παντού: κλαμπ, πάρκα, σινεμά, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες, σε μια ντουλάπα και, φυσικά, σε πολλές κρεβατοκάμαρες και δωμάτια ξενοδοχείων.
Ακόμη πιο απίστευτο ότι η κ. Λι κρατά και ημερολόγιο στο οποίο έχει σημειώσει κάθε λεπτομέρεια από τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τους 5.000 άνδρες. "Βάζω έναν αστερίσκο σε αυτούς που ήταν οι καλύτεροι μέχρι τώρα", λέει. Μάλιστα, από την πρώτη φορά που έκανε έρωτα ως την ενηλικίωσή της στα 18, είχε, ήδη, κοιμηθεί με 800 άνδρες.
Το μυστικό της; Ποτέ δεν κάνει σεξ δεύτερη φορά με τον ίδιο άνδρα, προτιμά τα one night stands, αποφεύγει τους δεσμευμένους, τους φορά η ίδια το προφυλακτικό, δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου και, αν της πέσει δεύτερη ευκαιρία την ίδια βραδιά, δε λέει όχι (σύμφωνα με την ίδια, σε διακοπές στην Ιμπίθα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ).
"Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ". Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δε με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!", προσθέτει.
Εμείς, πάντως, της λέμε να το κοιτάξει. Να μην το αφήσει...

ΥΓ. Στοιχεία πήραμε από κείμενο που υπογράφει η Μαρίνα Χατζηδημητρίου. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρουμε την πηγή, επειδή το ίδιο κι απαράλλαχτο κείμενο αναρτήθηκε σε 23 blogs και 4 sites (προς το παρόν -είναι Σάββατο 14 Αυγούστου 2010, 17.22 το απόγευμα)