Χάρμα οφθαλμών κι απόψε στην Τούμπα ο Αντζελίνο Βιερίνια 
Αγχωμένη νίκη για τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, κόντρα στον σκληροτράχηλο νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να ήταν καλύτερος, όμως βρέθηκε και να υπολείπεται στο σκορ και να ισοφαρίζεται σε 2-2, με δυο γκολ του πάρα πολύ καλού, χθες, Μπέλιτς.
Βέβαια, στο 0-1, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαρκάρουν με τα... μάτια και στο 2-2 ο Μαλεζάς βάζει το κεφάλι του όσο χρειάζεται για να παραπλανήσει τον τερματοφύλακά του, όμως, για άλλη μία φορά "χτύπησε" το σύνδρομο του 45-60 (το 2-2 έγινε στο 56). Όμως ο Πανσερραϊκός απέδειξε ότι είναι αποφασισμένος εφέτος να μην κάνει το ασανσέρ... Κι αν ο Δερμιτζάκης δεν είχε την έμπνευση να βάλει, πριν τη λήξη του α μέρους, τον Παπάζογλου, κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελίσσονταν το παιχνίδι.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Λίνο (83' Σνάουτσνερ), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (30' Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (60' Φιλομένο), Σαλπιγγίδης.
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Πάμπλο Άμο, Κάστο Πέρεζ, Μπέλιτς, Βρούτσινα, Τάντιτς, Παπάζογλου, Λεονάρντο, Αμπουμπακαρί, Παντελιάδης.

Σκόρερ: 45+ Βιεϊρίνια, 47' Τσιρίλο, 70' Παπάζογλου / 19' Μπέλιτς, 55' Μπέλιτς
Διαιτητής / Βοηθοί: Παππάς (Δ), Καρατζίκας (Β), Τουμπακάρης (Β)
Κίτρινες κάρτες: 48' Τσιρίλο, 55' Παπάζογλου, 90+ Βιτόλο / 35' Αμπουμπακαρί, 57' Βρούτσινα