O Ισάχ (με τη μπάλα στα πόδια)
ένοιωσε αδιαθεσία σε παιχνίδι πρωταθλήματος
και ο μουφτής του ΄δωσε ειδική άδεια 
Ο μουφτής του Βελιγραδίου επέτρεψε σε έναν Γκανέζο ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα να σπάσει τη νηστεία του Ραμαζανιού για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αθλητικές υποχρεώσεις του, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Beta. Ο παίκτης είναι ο Αβάλ Ισάχ, που είναι πιστός μουσουλμάνος και είχε αντικατασταθεί στα μισά του αγώνα που έδωσε η ομάδα του το περασμένο σαββατοκύριακο γιατί αισθανόταν εντελώς εξαντλημένος.
Ανησυχώντας για την ασυνήθιστη αυτή κατάσταση, οι υπεύθυνοι της ομάδας απευθύνθηκαν στο μουφτή του Βελιγραδίου, Μουχάμεντ Γιουσούφπαχιτς, ζητώντας του να βρει μια λύση στο πρόβλημα. «Ο μουφτής του επέτρεψε να τρώει κάτι, εάν αισθάνεται άσχημα την ημέρα του αγώνα», εξήγησε ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Νικολόφσκι.
Φέτος το Ραμαζάνι έχει πέσει μέσα στον Αύγουστο. προκαλώντας πολλά προβλήματα στους μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές. οι οποίοι ταλαιπωρούνται ταυτόχρονα και από την εξαντλητική ζέστη. Στη Γερμανία, οι ισλαμικές αρχές κατέληξαν σε μια παρόμοια απόφαση, επιτρέποντας στους ποδοσφαιριστές να τρώνε και να πίνουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, υπό τον όρο ότι είναι επαγγελματίες.