Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν το 1-1 του Έλιγκτον στην άδεια, από κόσμο, Λεωφόρο,
λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού
Πρεμιέρα με δράμα για τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα. Οι νταμπλούχοι έμοιαζαν με ομάδα β εθνικής, που έπαιξε ποδόσφαιρο για 10 λεπτά (από το 5 ως το 15, όταν και πέτυχε το 1-0 με το Σπυρόπουλο) κι από εκεί κι έπειτα έπαιζε... αεράμυνα. Η Ξάνθη, λεπτό στο λεπτό, έπαιρνε τα μέτρα μέσα στο γήπεδο και αδικείται από το τελικό σκορ, αφού μπορεί να ισοφάρισε σε 1-1 στο 51 με τον Έλιγκτον, αλλά είχε ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη.
Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με έναν αμυντικό, τον Σιμάο κι έναν καλό και ορεξάτο χαφ, τον Γκοβού. Οι υπόλοιποι φαίνεται πως πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμη, ή ότι επειδή φοράνε τη φανέλα με το τριφύλλι θα παίρνουν τις νίκες τη μία πίσω από την άλλη.
Η Ξάνθη απέκτησε έναν παίκτη που παίζει στον ασβέστη από τα δεξιά, τον Κατόνγκο, ο οποίος, όπως φαίνεται, θα βάλει φωτιές σε πολλά γήπεδα. Ξέρει πολλά κιλά μπάλα. Τι θα κάνει, όμως, το Δεκέμβριο, όταν, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Έλιγκτον θα πάρει το δρόμο για την Αγγλία;

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σεϊταρίδης(83 Μαρίνος), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (64 Καραγκούνης), Σιμάο, Νίνης(73 Κλέιτον), Λέτο, Γκοβού, Πετρόπουλος

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Πίντο, Στρμπα, Πόι(69 Μαρσελίνιο), Κατόνγκο, Αντεφέμι, Τζάγκι, Βασιλακάκης(86 Σταθάκης), Κωστούλας, Ελινγκτον (80 Μπούγκα)

Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος (έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προστατεύοντας από κίτρινες τους παίκτες με τα πράσινα)
Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Π. Τρύφων
Τέταρτος: Δ. Θάνος