Επιστολή, στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασ. Παπαγεωργόπουλο, στην οποία εκφράζει την άποψή του για την ποιότητα του δελτίου ειδήσεων της TV100 και κάνει τις δικές του προτάσεις, έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης. Στην επιστολή τονίζει:
"Η TV100 όφειλε, ως αυτοδιοικητικό μέσο, να έχει μια άλλη στάση και συμπεριφορά, να προβάλλει τα τοπικά προβλήματα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας και να ενημερώνει όσο το δυνατόν εγκυρότερα τους πολίτες του συγκεκριμένου γεωγραφικού χώρου στον οποίο εκπέμπει".
Ο κ. Μπαρπουνάκης, στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. της ΔΕΠΘΕ, στο οποίο συμμετέχει, ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έθεσε το ζήτημα της αντικειμενικής και πλουραλιστικής πληροφόρησης των πολιτών. "Διότι είναι γνωστό ότι, μέχρι σήμερα, οι ειδήσεις της TV100 έχουν μια μονόπλευρη τοποθέτηση των γεγονότων υπέρ ενός συγκεκριμένου κόμματος, σε βαθμό να επηρεάζουν μεροληπτικά υπέρ του συγκεκριμένου κόμματος την κοινή γνώμη"¨, όπως υποστηρίζει.
Στην επιστολή του, ο υποψήφιος δήμαρχος εκφράζει την ελπίδα να "λλάξει η αντίληψη που διακατείχε το συγκεκριμένο μέσο όλα τα προηγούμενα χρόνια".