Οι θρυλικοί Blues Brothers έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και υπόσχονται τρεις ώρες γεμάτες ζωντάνια, κέφι και διασκέδαση, μέσα από ένα χορταστικό θέαμα με τα αλησμόνητα τραγούδια. Ασταμάτητη κίνηση και γρήγοροι μουσικοί ρυθμοί που ανεβάζουν τη διάθεση, ξεσηκώνουν το κοινό και ωθούν τους θεατές σε μια διαδραστική διασκέδαση περιμένουν το κοινό για δύο βραδιές, στο θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης αύριο 19 Ιουλίου 2010 και στο θέατρο Λυκαβηττού της Αθήνας στις 21 Ιουλίου.
Το γνωστό μουσικό σχήμα ίδρυσαν τη δεκαετία του ’70 οι διάσημοι κωμικοί ηθοποιοί John Belushi και Dan Aykroyd με αφορμή την εξίσου γνωστή ομότιτλη ταινία τους στην οποία συμμετείχαν πολλοί μουσικοί αστέρες όπως ο Ray Charles, ο James Brown, η Aretha Franklin, ο John Lee Hooker.
Οι άντρες με τα μαύρα κοστούμια και τα μαύρα γυαλιά, γνωρίζουν πολύ καλά να συνδυάζουν τη μουσική με το χιούμορ. Το πηγαίο ταλέντο τους, η τόλμη και το σκηνικό τους ταμπεραμέντο συνεχίζουν να προκαλούν θαυμασμό στο κοινό, απευθυνόμενοι σ’ όλες τις ηλικίες, σ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις και σε όλες τις εποχές.

Πληροφορίες: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη (Δευτέρα 19 Ιουλίου), Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα (Τετάρτη 21 Ιουλίου). Προπώληση www.ticketservices.gr , 210 7234567, ticketservices (Πανεπιστημίου 39 – Στοά Πεσμαζόγλου), metropolis, public, Ιανός. Εισιτήρια 36 και 39 ευρώ.