Τελικά, ο πρωθυπουργός είχε δίκιο. "Λεφτά υπάρχουν". Για μερικούς, όμως. Όπως ο δήμαρχος Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος βρήκε χρήματα για να διαφημίσει, μέσω των αθηναϊκών -και... αλμυρών, στις τιμές τους- τηλεοπτικών καναλιών, την πολύ καλή δουλειά που κάνει, με την "Πυξίδα", το Κέντρο Πρόληψης και Απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Την ίδια στιγμή που γνωστές θεραπευτικές κοινότητες αναζητούν σε ιδιώτες χορηγίες για να καταφέρουν να επιζήσουν, ή -απλά- κλείνουν, ακόμη και με την πρωθυπουργική παραδοχή πως... "δεν υπάρχει σάλιο".
Κι αν ο Σίμος Δανιηλίδης είναι νοικοκύρης και φέρνει βόλτα τα οικονομικά του δήμου του άνετα, χάρη στην προσωπική του προσπάθεια και δουλειά, πόσο νοικοκύρηδες πρέπει να είναι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, οργανισμό που δε φαινόταν να τα πηγαίνει καλά, καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος στην περιοχή, για να βρουν χρήματα να προχωρήσουν σε έκδοση free press εφημερίδας!
Το limani press είναι ένα πολύ αξιόλογο φύλλο, το οποίο κυκλοφορεί, ως σωστό free press έντυπο στα... μπαράκια και τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Με θέματα που αφορούν το λιμάνι και τις οικονομικές του δραστηριότητες, με ολοσέλιδη καταχώρηση από τον... ΟΛΘ (Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει, δηλαδή), εισήλθε στο χώρο του Τύπου με τους καλύτερους οιωνούς. Το αντίτυπο που πήραμε από την τεράστια ντάνα εντύπων που βρήκαμε σε γνωστό ζυθεστιατόριο της περιοχής Λευκού Πύργου, ήταν -πραγματικά- εντυπωσιακό.
Και μετά λέμε ότι δεν υπάρχει σάλιο... Μωρέ... λεφτά υπάρχουν!