Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε, το μεσημέρι, στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Χτύπησε συναγερμός, για υποτιθέμενη τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο, μόνον που η τοποθέτηση -και η έκρηξη- είχε γίνει... παλιότερα!
Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε. Στο TV Mακεδονία παίζουν, τις τελευταίες ημέρες, σε επανάληψη, κάποια από τα χειμερινά επεισόδια της εκπομπής "Κορίτσια για Σπίτι". Έτυχε, σήμερα, να παιχθεί, σε επανάληψη το επεισόδιο της ημέρας που... είχε τοποθετηθεί βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο. Κάποιος είδε τη ρεπόρτερ του καναλιού να διακόπτει την εκπομπή για την "έκτακτη είδηση", κάποιος διάβασε το "σούπερ" που έλεγε "Βόμβα στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης" κι έτσι... αποφασίστηκε η εκκένωση του κτιρίου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Καθώς όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, για να μην τρέχει και να μην προλαβαίνει, η αστυνομία απέκλεισε το κτίριο. Όταν, όμως, διαπιστώθηκε ότι για την κινητοποίηση έφταιγε η... μαγνητοσκοπημένη Κανατάκη και η παρέα της -ή, μάλλον, το γραφείο προγράμματος του σταθμού που μετέδωσε μια εκπομπή χωρίς έλεγχο της κασέτας- μαζεύτηκαν τα περιπολικά και τα πληρώματα κι ανοίξαν οι δρόμοι...