Συνάντηση ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον αντιπρόεδρο του ΣΒΒΕ Θανάση Τζεβελέκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010. Ο κ. Τζεβελέκης εξέφρασε την απόλυτη υποστήριξη του στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη και δήλωσε παρών στην προσπάθεια που κάνει ο τελευταίος.
«Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τον Γιάννη Μπουτάρη από τη θέση του δημάρχου γιατί η διαδρομή και η προσωπικότητά του είναι ταυτόσημη της άλλης Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλονίκης της δημιουργίας, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης και του πολιτισμού. Με τη νίκη του Γιάννη Μπουτάρη, η Θεσσαλονίκη θα αρχίσει να γράφει τις πρώτες σελίδες στο καινούργιο βιβλίο της», δήλωσε ο κ. Τζεβελέκης.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι βρίσκεται «στο πλευρό του, με ότι αυτό σηματοδοτεί η 30χρονη αδιάλειπτη παρουσία μου στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης, στον αθλητισμό και την επιχειρηματικότητα(...) Στον αθλητισμό, θα υπερβούμε διαχωριστικές γραμμές, θα χτίσουμε ένα νέο αθλητικό πολιτισμό, με τη Θεσσαλονίκη να διεκδικεί δεσπόζουσα πρωταγωνιστική θέση», έκλεισε τις δηλώσεις του.
Κάποιοι έσπευσαν να προδικάσουν ότι "η Θεσσαλονίκη απέκτησε νέο... αντιδήμαρχο Αθλητισμού". Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, το σίγουρο είναι ότι ο κ. Τζεβελέκης δε θα κοντραριστεί, για την αντιδημαρχία με τον Π. Παρασκευόπουλο, ο οποίος συνάντησε τον κ. Μπουτάρη κι εξέφρασε τη στήριξή του πριν, περίπου, 15 μέρες, αφού τα αντικείμενά τους, είναι... διαφορετικά.