Στάση εργασίας σήμερα των υπαλλήλων του Δημοσίου από τις 11.00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό. Στην κινητοποίηση μετέχουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς και υπουργεία, δημόσια νοσοκομεία και ΕΚΑΒ, καθώς και οι νοσοκομειακοί γιατροί.
Η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ, που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, έχει προγραμματίσει για σήμερα διάβημα διαμαρτυρίας στις 12.00 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή.

Και στα αεροπλάνα
Ιδιαίτερα προβλήματα θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό που πρόκειται να ταξιδέψει αεροπορικώς σήμερα εξαιτίας της τετράωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Η Olympic Air ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να τροποποιήσει το πρόγραμμα των πτήσεων, με αποτέλεσμα 14 δρομολόγια από Αθήνα μετ' επιστροφής να ματαιωθούν, ενώ σε 54 σκέλη πτήσεων θα αλλάξει η ώρα αναχώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες να καλούν στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών: 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500(από κινητό).
Και η Aegean Airlines όμως αναγκάζεται να ματαιώσει 18 σκέλη πτήσεων και να αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε άλλες 74. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες θ(από κινητό).