Απέκτησε... προστάτη η Άννα Πρέλεβιτς. Η νέα Σταρ Ελλάς φυλάσσεται... καλά από ένα σκυλάκι ράτσας λαμπραντόρ, τον Λόκο, τον οποίο της χάρισε, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα "Espresso", ο αγαπημένος της, ο γνωστός μπασκετμπολίστας Δημήτρης Χαριτόπουλος, την ημέρα των γενεθλίων της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Χαριτόπουλος, που μέχρι πρόσφατα έπαιζε στην ομάδα του Πανιωνίου, "ήξερε ότι η αγαπημένη του έχει αδυναμία στα ζώα κι έτσι σκέφτηκε να της κάνει δώρο ένα σκυλάκι. Εβαλε λοιπόν σε ένα τεράστιο μπλε κουτί με ένα φιόγκο ένα λαμπραντόρ και της το εμφάνισε".
Η εφημερίδα προσθέτει ότι "η Αννα και ο Δημήτρης είναι μαζί τρία χρόνια. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2007, όταν εκείνος έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Ενα βράδυ η Αννα είχε βγει με μια φίλη της και κάποια στιγμή στην παρέα τους πήγε και ο Δημήτρης, αφού γνώριζε την φίλη της. Ο μπασκετμπολίστας από την πρώτη στιγμή που την είδε εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από το ύψος της (είναι 1,82 μ.), αλλά και από την ομορφιά της αλλά και την έντονη προσωπικότητά της. Ετσι λοιπόν αντάλλαξαν τηλέφωνα και κανόνισαν το πρώτο ραντεβού".
Από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "ο Δημήτρης είναι από τα πρώτα άτομα στα οποία μίλησε η Αννα για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς και εκείνος τη στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή".