Τους 102 έφθασαν οι νεκροί, στο Πακιστάν, από τη διπλή βομβιστική επίθεση της Παρασκευής (9 Ιουλίου 2010), κάτι που αναδεικνύει αυτό το περιστατικό στο πλέον φονικό για τα δεδομένα της χώρας. Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να ανασύρουν πτώματα από το κυβερνητικό κτίριο του χωριού Γιακαχούντ, που ήταν ο στόχος της επίθεσης. Την ίδια στιγμή, άλλα θύματα της επίθεσης υποκύπτουν στα τραύματά τους, στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται.
Στόχος της διπλής επίθεσης εικάζεται ότι είναι ο Ρασούλ Χαν, τοπικός πολιτικός παράγοντας, ο οποίος, όμως, την ώρα των εκρήξεων απουσίαζε από το γραφείο του. Όπως είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, "οι εκρήξεις που ακούστηκαν ήταν δύο, αλλά τα περισσότερα θύματα προέρχονταν από τα υπαίθρια μαγαζιά που στήνονταν καθημερινά έξω από το κτίριο".
Η πιο αιματηρή, ως τώρα, βομβιστική επίθεση στη χώρα, ήταν αυτή που είχε γίνει, τον Οκτώβριο του 2009, στην αγορά του Πεσχαβάρ, κατά την οποία είχαν βρει το θάνατο 125 άνθρωποι. Καθώς, όμως, ήδη οι νεκροί από τη χθεσινή επίθεση ανέρχονται στους 102 και οι σοβαρά τραυματίες στα διάφορα νοσοκομεία είναι πάνω από 90, πιστεύεται ότι, τελικά, ο αριθμός των νεκρών από αυτήν την επίθεση θα υπερβεί, κατά πολύ, τους νεκρούς της επίθεσης του 2009.