Τον ενόχλησε, ένα μπάνερ, έξω από το ξενοδοχείο που πραγματοποιείτο χθες η συνέντευξη Τύπου της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη», αλλά και το όχημα της TV100, που ήταν παρκαρισμένο, έξω από το ξενοδοχείο, γιατί, όπως είπε, «παρεμπόδιζαν την ομαλή διέλευση του». Γι’ αυτό το λόγο, αποφάσισε να ανέβει στον ημιώροφο, που διεξαγόταν η συνέντευξη Τύπου, για να κάνει τα παράπονα του, στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Διακριτικά, ζήτησε το λόγο και με ήπιους τόνους απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης, εξέφρασε τα παράπονα του και εν συνεχεία, τον ρώτησε τι προτίθεται να κάνει γι’ αυτό;
Οι τόνοι οξύνθηκαν, όταν γνωστός δημοσιογράφος που βρισκόταν εκεί, του έκανε παρατήρηση, πως πρόκειται για συνέντευξη Τύπου και όχι για χώρο εξέφρασης παραπόνων και του ζήτησε να μην τον… ακυρώνει!
Αυτό εξόργισε τον -αρχικά- απλό πολίτη, που εν συνεχεία αυτοσυστήθηκε ως… φωτορεπόρτερ και επιτέθηκε φραστικά τόσο στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο, όσο και στο Γιάννη Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τους ως «φασίστες». Πάντως, πολλοί υποστήριξαν πως πρόκειται για στημένο περιστατικό, το οποίο και χαρακτήρισαν… προβοκατόρικο!

ΤΙΡΑΜΟΛΑ