Κώστας Καζναφέρης και Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους διάρκειας τριών και ενός έτους αντίστοιχα με τον Άρη. Σήμερα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Κάρλος Ρουίζ.
"Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα η σημερινή καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Για μένα ήταν όνειρο ζωής η μεταγραφή σε μία ομάδα όπως ο Άρης και για αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν", φέρεται να δήλωσε ο Καζναφέρης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Ο Μπαρέρο (γνωστός με το παρατσούκλι Χουάνμα) που ήρθε για να πάρει τα σκήπτρα του πρώτου πορτιέρο από το Σηφάκη, φέρεται να δήλωσε στον ίδιο ιστότοπο: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Στην Ισπανία ο Άρης έχει πολύ καλό όνομα και δεν δίστασα στιγμή όταν μου έγινε η πρόταση. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της παρουσίας σε μία ομάδα που προπονητής είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα".