Πολλά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η χθεσινοβραδινή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά στα δυτικά της πόλης διακόπηκε η ηλεκτροδότηση και σημειώθηκαν πολλές πλημμύρες σε ισόγεια και ημιυπόγεια καταστήματα.
Κεραυνοί έπληξαν το δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές στα δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος και του νομού Θεσσαλονίκης. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα είχαν αποκατασταθεί οι βλάβες στο δίκτυο, σε κάποιες περιοχές του Καλοχωρίου και της Σίνδου και σε περιοχές των Ν. Μαλγάρων και των Κιμίνων και της Χαλάστρας, ενώ παρέμεναν στο σκοτάδι μεγάλα τμήματα του Ωραιοκάστρου.
Κεραυνοί έπληξαν και τις στέγες δύο κατοικιών, στο Καβαλάρι Λαγκαδά και στο Σταυροχώρι Κιλκίς, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης πυρκαγιές στις κεραμοσκεπές, που σβήστηκαν γρήγορα, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Από τα νερά της βροχής δημιουργήθηκε πρόσκαιρο μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της Νικόπολης, ενώ εξ αιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος μια νταλίκα εκτράπηκε από το δρόμο, στο ύψος του Δερβενίου, στο ρεύμα καθόδου προς την πόλη.
Η νεροποντή σταμάτησε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.