Έντονα -και πολλά- ήταν τα προβλήματα προκάλεσε η καταιγίδα που έπληξε το βράδυ το νόμο Θεσσαλονίκης. Αρκετοί δρόμοι της δυτική πλευράς του νομού μετατράπηκαν σε ποτάμια, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Στις περιοχές της Σίνδου, της Νεοχωρούδας και του Πενταλόφου δέντρα και αντικείμενα παρασύρθηκαν και έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ρεύμα. Στην περιοχή του Σοχού ο αέρας ξήλωσε στέγη ποιμνιοστασίου παρασύροντάς την πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.
Επίσης, από το δυνατό αέρα μετακινήθηκε ο βραχίονας... γερανού, που ήταν σταθμευμένος σε πάρκινγκ πρατηρίου υγρών καυσίμων κι έπεσε πάνω στη γυάλινη προθήκη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τη σπάσει. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Στην περιοχή της στροφής Αγχιάλου, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Έδεσσας, έπεσε τόσο νερό που καλύφθηκαν τα πρανή της οδού. Η στάθμη κάλυψε τις πόρτες των εργοστασίων της περιοχής ως το ύψος των 20 πόντων!
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη σε δέκα περιπτώσεις για κοπές δέντρων και σε πέντε περιπτώσεις για άντληση υδάτων στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.