Ένας σύγχρονος εμπορικός χώρος συνολικής έκτασης 12.000 τμ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του. Ο λόγος για τη Στοά Χιρς, που φιλοδοξεί να είναι ο νέος προορισμός μόδας ομορφιάς και ψυχαγωγίας, σύγχρονος, πρωτοποριακός σε ένα σημείο-κλειδί για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τη στοά που ενώνει την Τσιμισκή και την Μητροπόλεως, η οποία άνοιξε, στις 7 Ιουλίου 2010, για πρώτη φορά τις πύλες του αποκλειστικά για εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.. Σε αυτήν θα στεγαστεί η αλυσίδα πολυκαταστημάτων notosgalleries και το πολυκατάστημα τεχνολογίας και πολιτισμού Public.
Ο Γενικός Διευθυντής της Public, Ρόμπυ Μπουρλάς και η Βαρβάρα Βερνίκου, Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Πολυκαταστημάτων και Μέλος του ΔΣ του Ομίλου NotosCom, υποδεχτήκαν και ξενάγησαν τους ανθρώπους των media στον εργοταξιακό χώρο των δυο καταστημάτων στη στοά Χιρς.
Στη στοά έχουν δημιουργηθεί πολλά μικρά καταστήματα, ενώ δημιουργείται μια μικρή προθήκη, από την οποία θα φαίνεται μέρος του τείχους της Θεσσαλονίκης των παλαιοχριστιανικών χρόνων, που αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια των εργασιών και έχει αναδειχθεί μέσα σε στεγανοποιημένο χώρο με γυάλινη οροφή.
Ο χώρος θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων εστιατόριο και 2όροφο parking.
Θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου κι ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης ελπίζει να τονωθεί σημαντικά η εμπορική κίνηση του κέντρου της πόλης.