Για σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδληλώσεις στη Θεσσαλονίκη:

* Στις 8:45 πμ, επιθεώρηση έργου ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου & 25ης Μαρτίου, από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλο.

* Στις 11 πμ αρχίζει η εργολαβία αποξήλωσης των παράνομων και επικίνδυνων διαφημιστικών πινακίδων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας. Η θέση έναρξης της κατεδάφισης ορίζεται το ρεύμα κυκλοφορίας από Καρδία – προς Θεσσαλονίκη απέναντι από το «Macro» στον παράλληλο δρόμο, παρουσία της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρίας Λιονή και των επικεφαλής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

* Στις 12 το μεσημέρι καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου με τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βενιζέλου 45, 2ος όροφος).

* Στις 12:30 μμ ,η Νομαρχιακή Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης σας καλούν σε έκτακτη συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 και ώρα 12:30, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Βασιλέως Ηρακλείου 30) στον 7ο όροφο. Με θέμα: «Η απόφαση του Νομάρχη για το εργοστάσιο καύσης»

* Στις 8 μμ, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης πολιτών «Θεσσαλονίκη - η πόλη μπροστά», Νίκος Ευθυμιάδης, θα παρουσιάσει στο «Ολύμπιον» τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για τη Θεσσαλονίκη, σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Πώς η πόλη θα κερδίσει το μέλλον της».

* Στις 8 μμ., Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ (ΑΝΕΘ) που αποτελεί και στην τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο την Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) για την υλοποίηση Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013, οργανώνει δύο ενημερωτικές συναντήσεις για την προώθηση του προγράμματος, την ίδια ώρα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρεντίνας και στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου - Λυκείου Ασπροβάλτας.

* Στις 9 μμ, δεξίωση για την Εθνική Εορτή της Γαλλίας στη Λέσχη Αξιωματικών (Εθν.Αμύνης 2), παραθέτει ο Γενικός Πρόξενος Γαλλίας στη Θεσ/νίκη, Κριστιάν Τιμονιέ

* Στις 9:15 μμ, θεατρική παράσταση «Λοκαντιέρα» με τους Ρένια Λουϊζίδου, Κώστα Κόκλα στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου, που οργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.

* Στις 9:15 μμ, πρεμιέρα της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Αχαρνής» με τους Στ.Κραουνάκη, Γρ.Βαλτινό, Κ.Βουτσά στο Θέατρο Δάσους, από το Κρατικό Θέατρο Β.Ελλάδος.