Διαβάζω στο Σοφοκλέουςin.gr: Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα σενάριο πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η είσοδος Κύπριου επιχειρηματία στον σταθμό φέρεται να είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της και οτι ήδη η τωρινή διοίκηση έχει να ετοιμάσει και το «πρόγραμμα παράδοσης» στην καινούργια ιδιοκτησία. Οι χειρισμοί είναι πολύ λεπτοί και αναμένονται εξελίξεις τον Ιούλιο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ.
Επίσης, στο δημοσίευμα το site επικαλίεται όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην τελευταία εκπομπή της σεζόν: «Δεν ξέρω ίσως χρειαστεί να τα πούμε φέτος το καλοκαίρι. ΊΣΩΣ κανονικά από τον Σεπτέμβριο. Διαβάζω ότι μπορεί να πουληθεί ο Alpha» είπε δίνοντας έμφαση και μετά από μια μεγάλη παύση πρόσθεσε « Δεν ξέρω πόσα αφεντικά θα αλλάξω. Ας με λυπηθεί ο Θεός. Θα δούμε, γιατί καμιά φορά τα κανάλια αγοράζονται για να μείνουν οι άνθρωποι και καμιά φορά για να φύγουν οι άνθρωποι».
Η επίσημη θέση πάντως της διοίκησης είναι πως το RTL που κατέχει το 69% παραμένει επενδυτής με μακροπρόθεσμη στρατηγική στην ελληνική αγορά.