Οι Active Member μετά από τις δυνατές χειμερινές εμφανίσεις τους στο Club του Μύλου επιστρέφουν αυτή την φορά στη Βαβυλωνία, για μια μοναδική Καλοκαιρινή Συναυλία , την Παρασκευή 11 Ιουνίου!
Οι Active Member φέτος γιορτάζουν το νέο τους δίσκο “Απ' της Φτιάξης μας τα Λάθια”. Το πιστό πάντα κοινό του στην συναυλία αυτή θα έχει την ευκαιρία να ακούσει παλιά αγαπημένα κομμάτια αλλά και ολοκαίνουρια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά. Η συναυλία όπως πάντα πρόκειται να αποτελέσει μια πραγματική εμπειρία.
Ο B.D. Foxmoor - Μιχάλης Μυτακίδης, ιδρυτής των Active Member και της low bap μουσικής φαίνεται ότι έχει δικαιωθεί Επινόησετο low bap και έγραψε μουσική και στίχους με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη ζωή. Έχοντας πάντα ως βάση το Πέραμα, μοιράζεται όλα αυτά τα χρόνια με το πολυπληθές πιστό κοινό του, ανησυχίες και όνειρα, προσδοκίες και διαχρονικές αξίες, άλλοτε με την αυθεντικότητα ενός ποιητή και άλλοτε με την κραυγή ενός τρελού.
Στο πλευρό του είναι πάντα η Sadahzinia – Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, η μοναδική γυναικεία παρουσία με αυτόνομη δισκογραφία σε αυτό το είδος μουσικής, δίνοντάς ένα τόνο εκρηκτικό και ονειρικό. Η ίδια μάλιστα ετοιμάζει νέο προσωπικό άλμπουμ που θα είναι έτοιμο τέλος Άνοιξης. Να είστε εκεί!



Έναρξη: 21.00
Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά για τα πρώτα 500 : €5 http://activememberbabylonia.eventbrite.com/
Κανονική τιμή Εισιτηρίου : €15
Βαβυλωνία Μύλου, Ανδ.Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Τηλ.2310 510 081