«Εκείνοι που πιστεύουν πως ο Μόρισον δεν είναι νεκρός και θαμμένος σε νεκροταφείο του Παρισιού, έχουν έναν ακόμα λόγο να μην αλλαξοπιστήσουν», λέει σε προχθεσινό της ρεπορτάζ, η εφημερίδα «Το Έθνος». Κι αναφέρεται σε μια νεά ταινία, του σκηνοθέτη Τομ ΝτιΤσίλο θα προβληθεί στις αίθουσες των ΗΠΑ και της Βρετανίας την Παρασκευή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το φιλμ τιμά τη δική τους άποψη(σ.σ. την άποψη αυτών που πιστεύουν ότι ο Τζιμ Μόρισον, λίντερ του συγκροτήματος Δε Ντορς, ζει). Τι και αν σαράντα χρόνια η επιχειρηματολογία τους διχάζεται. Πλέει μεταξύ σοβαρού και γελοίου. Το δεύτερο έχει να κάνει με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που δηλώνουν πως είδαν τον Τζιμ Μόρισον να πίνει ουίσκι στο Μεξικό. Το σοβαρό της υπόθεσης είναι πως μόνο δύο άνθρωποι έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστής της ροκ. Η σύντροφός του Πάμελα Κέρσον και ο μάνατζέρ του Μπιλ Σίντονς».
Το φιλμ του ΝτιΤσίλο παρουσιάζει στιγμές από τις ζωντανές εμφανίσεις των Ντορς στο Τορόντο και το Μαϊάμι –και τη σκηνή που ο Τζιμ Μόρισον συλλαμβάνεται λόγω προσβολής της δημοσίας αιδούς.