Στην προσωρινή κράτηση του ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή, αναφέρεται το σημερινό, πρώτο θέμα της εφημερίδας Espresso. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στη φυλακή: "Στις 10.00 το βράδυ ο δημοφιλής ηθοποιός συνελήφθη με την κατηγορία ότι το θέατρο «Δελφινάριο» -όπου και βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μια και το Σάββατο πρόκειται να ανέβει το έργο «Ο μάγος του ροζ» στο οποίο πρωταγωνιστεί- δεν έχει άδεια λειτουργίας".
Η συνέχεια του ρεπορτάζ αποκαλύπτει ακόμη μία ιστορία ελληνικής τρέλας: "Ο χώρος έχει κριθεί παράνομος από τον δήμο Πειραιά, που του έκανε καταγγελία, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να οδηγηθεί στο αυτόφωρο και να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά", γράφει η εφημερίδα. Μάλιστα, ο δήμαρχος, Παν. Φασούλας, έχει εξαγγείλει ότι εκεί θα δημιουργηθεί κολυμβητήριο.
Όλα καλά ως εδώ. Όμως, σύμφωνα με τον ηθοποιό, "μπορεί ο δήμος Πειραιά να το θεωρεί παράνομο, ωστόσο, επί πέντε χρόνια παίρνει νόμιμα τα ενοίκια από μένα"! Ο Σεφερλής υποστηρίζει ότι καταβάλει ενοίκιο -για τον... παράνομο χώρο- 140.000 (και πλέον) ευρώ στο δήμο Πειραιά, που... έστειλε την αστυνομία! Δηλώνει, επίσης, αποφασισμένος να πάει στα δικαστήρια, καθώς, όπως λέει, η εξαγγελία του δημάρχου Πειραιά "έγινε αυθαίρετα, χωρίς να ερωτηθώ εάν συμφωνώ να αποζημιωθώ και να φύγω, μιας και εγώ επίσημα νοικιάζω τον χώρο ως το 2013. Θα κινηθώ νομικά και θα κάνω μάλιστα ονομαστικές μηνύσεις και αγωγές για την ταλαιπωρία μου από τις εκάστοτε επιτροπές, την ψυχική οδύνη, την ηθική βλάβη και τον διασυρμό που έχω υποστεί αυτά τα πέντε χρόνια".